Preguntes i respostes amb motiu dels 100 subscriptors a “En Psicoteràpia”

Sergi Pau (@sergipau99)

El canal de Miquel TejedorEn Psicoteràpia, és un dels que més trobàvem a faltar a la comunitat valentúber, i és que si, malauradament, anar al psicòleg encara és un tabú per a la societat actual, professionals d’aquest àmbit i sector com Miquel ajuden a trencar eixa barrera dels tabús que ens van imposar i que se’ns serà difícil enderrocar. No obstant això, res se’ns resistirà, que per a això estem ací, amb el canal En Psicoteràpia, per mostrar la realitat d’aquest servei tan necessari.

D’aquesta manera, com bé sabeu, sempre que qualsevol canal arriba a un nombre important de seguidors -tot i que no som massa de fixar-nos en aquesta dada-, ho celebrem amb un post especial, amb un recopilatori o fins i tot amb un dels gestos més bonics que ens agrada a aquesta revista: donar les gràcies. Perquè, pot haver-hi una cosa més bonica que estar agraïts i reconéixer-ho?

És per això que, com que el canal de Tejedor ha arribat als 100 subscriptors, volem celebrar-ho amb ell, però també amb tu, i per això, al post de hui et portem el seu últim vídeo on podràs saber tot el que hi ha darrere del seu canal mitjançant el mètode de les preguntes i respostes.

Ací vos deixem el vídeo

Ah, i gràcies Miquel per portar al teu canal el contingut més que necessari i contribuir amb la societat per enderrocar el tabú d’anar al psicòleg.

Top