Els jocs de taula al món valentubers amb Casella d’Eixida!

@rosella_espinos

Casella d’Eixida és un dels nous fixatges valentubers que arriba amb força! Van començar com un projecte en format podcast i ara també estan a YouTube com a valentubers. Ambdós són amants dels jocs de taula i així ho demostren als seus vídeos. Tot i així, ací et deixem l’explicació del seu canal, quan estava en podcast, així varen explicar en què consistia:

“Casella d’eixida és un podcast perfecte per a endirsar-se en el meravellós món dels jocs de taula. Comentarem els jocs més indicats per a fer un tast de tot el que ha hi ha disponible i a cada capitol escollirem un candidat que represente el millor exemple en la seua categoria.”

A més, tenen trets molt interessants com, per exemple, mostren els seus vídeos minutats a l’apartat dels comentaris segons els jocs dels quals parlen. D’esta manera, pots anar directament al minut on parlen exactament del joc que realment t’interessa.

El Carcassone, Fugitive, Dinosaur Island… etc, un gran ventall de jocs de taula diferents que de segur que t’agradaran moltíssim! Tot el que necessites saber sobre estos jocs, t’ho conten al canal. No dubtes en subscriu-re’t i estar molt atent/a a totes les novetats!

 

Top