Aitana Ferrer, d’El Ventall d’Aitana, compartix amb tu contes i històries cada dia en directe!

Rosella Espinós ( @rosella_espinos )

Aitana Ferrer és una mostra de regalar sense esperar res a canvi! La valentuber, cada dia, compartix un conte per a xiquets i xiquets des que què va començar el confiament. Però, a més, ara també ha creat un espai per a majors on compartir històries, anècdotes… tot per passar una estona divertida i fer-nos més fàcil el confinament.

Gràcies, Aitana!

Havia arribat la notícia del confinament i Aitana Ferrer no ho va dubtar ni un segon! Va decidir llegir un conte en directe, cada dia, a les 21 hores al seu Instagram, Facebook i YouTube. A este, s’han unit moltíssimes persones per gaudir de la veu, la interpretació i el carisma que caracteritza a Aitana. La seua dolçor ha fet que molts pares decidixen connectar-se perquè els seus fills/es puguen participar-hi i escoltar el conte i que, fins i tot, i tal com hem pogut comprovar des de la revista en connectar-nos nosaltres també, li donen les gràcies a Aitana de tot cor perquè “este és per a nosaltres el millor moment del dia, gràcies, Aitana”.

Ací et deixem l’enllaç perquè et connectes als seus directes d’Instagram: FENT CLIC ACÍ MATEIX .

Aitana, com ja saps, té un canal de YouTube en valencià: El Ventall d’Aitana. Però, per si de cas, te’l deixem ací, de nou perquè pugues subscriure’t i seguir-la en tot allò tan guai que fa!

 

Però això no ho és tot! Aitana no en tenia prou en fer més lleuger el confinament als més menuts i menudes de la casa! Així, ha decidit obrir un espai també per a adults, també al seu Instagram, Facebook i YouTube a les 23:30 hores. “La idea és crear un nucli, un espai on qualsevol té lloc sense fronteres i que ens unisca l’esperit de fer pinya entre persones que travessem la mateixa situació”, ens ha explicat a la revista Valentubers.

En este espai la gent conta històries, compartix idees… viu una estona de desconnexió de la mà d’Aitana, qui ens està fent més fàcil, al capdavall, la quarantena! La valentuber no es cansa de treballar per complir este objetiu… per què no t’unixes a les seues activitats? De segur, t’encantaran!

Top