Aitana Ferrer enceta Creanautes, la nova secció del seu canal

Sergi Pau (@sergipau99)

?Saps que són les 4R?

Aquesta pregunta és el principal motiu de la nova secció d’Aitana Ferrer amb la qual no sols aprendràs a fer noves manualitats sinó que també t’emportaràs una càrrega important de lliçons mediambientals així com saber quin és el nostre paper en aquesta lluita contra el canvi climàtic per saber què podem i que hem de fer.

?Reduir, ✂️Reutilitzar, ♻️Reciclar i ?Recuperar són els quatre eixos que fan realitat la nova secció del canal “El Ventall d’Aitana”, qui després de l’èxit d’Un Conte abans de Dormir durant aquest llarg confinament i fer el salt als vídeos en directe a través de les seues xarxes socials (?twitter: @ElVentallAitana // ?instagram: @elventalldaitana ) cada nit a les 00h amb “Un conte a la llum dels ciris“, ara ha anat més enllà per donar-li al seu canal una dosi d’activisme i una càrrega emocional ben forta amb aquest planeta que a poc a poc algunes persones l’estan deixant morir, i evidentment nosaltres hem de fer el que siga necessari per a deixar-lo com els nostres avantpassats ens el van deixar, o inclús millor, perquè totes les generacions futures el puguen gaudir.

Amb aquest impuls naix Creanautes, la nova secció de la valentúber Aitana Ferrer, amb qui hem parlat perquè ens contara més cosetes, però pareix que es vol guardar moltes sorpreses.

? En què consisteix Creanautes?

Doncs Creanautes, la nova secció d’El Ventall d’Aitana és un projecte de creativitat dirigit a xiquets i xiquetes a partir de cinc anys partint de les quatre erres. Per això, a cada capítol reutilitzarem, reciclarem i recuperarem materials que a priori els tiraríem al fem per donar-los una altra vida. Tot el que fem serà a partir de deixalles de cartó, taps de botelles, canyetes de begudes, etc., per transformar-ho en altres objectes que seran d’una utilitat molt diversa.

Sabeu quina quantitat de plàstic es fabrica en un any?

?400 milions de tones.?

I com bé diu Aitana, si no fem alguna cosa, l’any 2050 hi haurà més tones a l’aigua del mar que peixos.

Vinga va, ací et deixem el primer capítol de Creanautes d’Aitana Ferrer perquè et poses mans a l’obra amb les 4 erres per fer d’aquest món, un lloc millor.??

Top