Aitana Ferrer et porta les novetats de Primavera de Bromera al seu 3r capítol

@rosella_espinos

Aitana Ferrer ha dedicat el seu nou capítol de “El Ventall d’Aitana”, que ja es tracta del tercer capítol del canal, a les novetats de Primavera de l’editorial Bromera. Allà va estar ella mateixa durant la presentació de les novetats al Café Rialto de València.

Pots descobrir-les totes en este nou vídeo de la valentuber:

Tot i així, ací t’hem preparat un breu resum sobre elles:

·El teu gust, d’Isabel Clara Simó. L’última novel·la de l’escriptora que ha representat un repte humà i professional per a l’editorial. “Esperàvem que poguera veure’l editat”, ha explicat Gonçal López-Pampló director literari de l’editorial. Uns història d’amor que inclou l’art i la vida. L’obra pòstuma de l’alcoiana que ara Aitana t’explica al seu canal.

·No sabràs el teu nom, de Vicent Usó. Estem davant del Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira que parla sobre el mas de les Òlibes i la necessitat de retorn, i de retrobar-se a u mateix. Algú retorna i ho fa amb una escopeta a la mà i una història al darrere.

·Sota les flames, d’Hervé Le Corre. Una novel·la que transcorre a París i que té com a protagonista a Antoine Roques, qui ha sigut ascendit a comissari. Ell haurà de ser “l’heroi” que trobe solució al segrest de dos joves.

·Iaios, piranyes i altres històries, de Rocio Bonilla. Una història sobre Nico i el seu iaio Roderic i un vaixell pirata. Aventures, estima… perfecta per a menuts amb ganes d’explorar el món!

·Quan s’apague el llum, de Juanjo García. L’emergència climàtica i els grans interessos. Un accident aeri i l’amor entre dos germans… què més necessites per llegir esta novel·la?

Aitana et conta sobre totes estes novetats literàries en el seu nou capítol. No t’oblides de vore el vídeo i deixar un comentari, i molt menys de subscriure’t al seu canal!

Top