Aitor, del canal Llet i vi, crea un Monopoly Festi per a jugar amb grups valencians!

Rosella Espinós (@rosella_espinos)

/ACTUALITZAT · 17 ABRIL/

Aitor, del canal Llet i Vi, és tot un artista! Quan pensàvem que ja no ens podia sorprendre amb res més del que ja havia fet, arribat i ens trenca els esquemes amb un vídeo sobre la creació d’un Monopoly que ell mateix ha creat i que està replet de grups de música en valencià! Sí, sí… ho has llegit bé!

“Durant el confinament estic tota l’estona a casa i com estem jugant molt en família al Monopoly i m’encanta i, a més, s’estan cancelant molts festivals de música en valencià, etc, a causa de la situació actual he pensat que seria bona idea fer un Monopoly que consistira en la creació d’un festival”, ens conta emocionat, Aitor, a la revista Valentubers. Un Monopoly Empire on trobaràs grups que, de segur, et sonen molt com Zoo o Txarango.

“Els grups del tauler m’estan parlant i donant-me l’enhorabona”

“Volia que foren grups que defenen la nostra llengua, i l’he anat creant a les nits. A més, està inspirat en el Monopoly de Marina Mànyez”, ens explica, “la maquetació la vaig fer en família amb el meu germà i la meua mare, i al final el projecte final s’ha acabat fent en família, podríem dir!” Però, per a Aitor el “màxim de felicitat” seria que algú s’haja imprés el joc i es pose a jugar i li envie una foto.

“No rep benefici econòmic però sí un gran benefici moral que em fa molt feliç i recompensa totes les hores de treball”.

No ho dubtes: descarregat el joc, imprimis-lo i envia foto a Aitor perquè ho compartisca a les seues xarxes socials! Però, primer, mira el vídeo i sabràs què és tot el que ha preparat el gran i creatiu Aitor:

Però… com jugar al Monopoly Festi? Aitor t’ho explica: “En aquest joc hauràs de recòrrer el tauler de MONOPOLY FESTI per tal de comprar els rètols dels grups de música per a confeccionar el teu festival! Guanyarà el primer que arribe a completar el calaix de rètols al complet (17 espais) Ací vos deixe també les instruccions del joc original, que pots aplicar d’igual forma al MONOPOLY”, ho tens tot a la descripció del vídeo. A més, Aitor contestarà qualsevol dubte que tingueu!!

Ací et deixem un vídeo on Aitor t’explica com montar-ho tot i poder començar a jugar. Així que ja no tens cap excusa! Aitor t¡ho deixat tot preparat! Vinga, aprén amb ell a montar totes les peces i inicia el divertit i interessant joc!

 

Ací mateix et deixem els enllaços per descarregar-ho TOT:

❗️PDF amb tot el material: https://drive.google.com/file/d/1gFV5…

?Playlist amb tots els grups del tauler: https://open.spotify.com/playlist/30u…

❓Per a imprimir sols alguna part en concret: TAULER fulles 1-4 BITLLETS fulles 5-20 CARTES i DAUS 21-27 FITXES 28

?PDF del tauler: https://drive.google.com/file/d/1gDB8…

?PDF de les cartes: https://drive.google.com/file/d/1bZS-…

?PDF de les fitxes: https://drive.google.com/file/d/1-Pti…

?PDF dels bitllets: https://drive.google.com/file/d/1c7bU…

?Playlist amb tots els grups del tauler: https://open.spotify.com/playlist/30u…

I ací les xarxes socials d’Aitor! Seguix-lo!!!

?Twitter: https://twitter.com/Aitormh22

?Instagram: https://www.instagram.com/aitor_altea/

?Twitch: https://www.twitch.tv/aitormh22

?Republic Music: https://open.spotify.com/playlist/127…

Top