Aitor, del canal Llet i Vi, fa un repàs dels seus cinc primers mesos a YouTube

Sergi Pau (@sergipau99)

L’aventura valentúber d’Aitor ja fa 5 mesos que va començar i des d’aleshores podem dir que no ha estat quiet. Des de videoclips, fins a crear jocs de taula i fins i tot es presenta a un concurs de talents. Tot açò i molt més ho podreu descobrir a l’últim vídeo del canal Llet i Vi on el seu creador, Aitor Muñoz (@aitor_altea) fa un repàs de tot el que ha fet, la repercussió que ha tingut el seu canal així com un xicotet qüestionari que respon al final del vídeo.

? El vídeo de hui és un poc més personal parlant sobre tot el que ha sorgit amb el canal i que no s’ha vist ací a Youtube. A més respondré moltes preguntes plantejades al meu Instagram! Aitor

Ai, ai, ai… Que Aitor se’ns fa famós!! I poca broma amb açò que un dels nostres valentúbers més polifacètic ha arribat a fe runa entrevista per al programa radiofònic d’À Punt, Territori Sonor.

A més a més, dins de tots els continguts que ha creat per al seu canal, Llet i Vi, podem destacar la creació d’una carta per al joc de “La Fallera Calavera”; el videoclip de “No Vaig a la Mascletà”; l’aparició al videoclip de La Fúmiga “Plàstic Áiland”; la creació del joc de taula MONOPOLY FESTI, i fins i tot…moltes recomanacions de música en valencià, perquè si a Aitor li agrada una cosa, eixa és escoltar música de grups valencians i sobretot, en valencià.

Aquests són els seus millors vídeos:

▶️ Xarrant de música… SPOTIFY WRAPPED 2019

▶️ Videoclip “No Vaig a la Mascletà”

▶️ Creant a LA GOSSA SORDA en LA FALLERA CALAVERA!

▶️ Eixim al videoclip de La Fúmiga!

▶️ MONOPOLY FESTI

Ací vos deixem el seu últim vídeo amb les P&R??

 

 

Top