Aitor, del canal Llet i vi, no para ni un segon: crea La Gossa Sorda a la Fallera Calavera i ix en un videoclip de La fúmiga!

Rosella Espinós ( @rosella_espinos )

Aitor, qui fa fer els 18 la setmana passada durant la quarantena, no para ni un sol segon! Divendres passat va participar en un dels 3 directes que van fer des de Valentubers, hui et portem els seus dos darrers vídeos que et faran riure, i molt.

El valentuber ha decidit crear una carta per al famós joc de La Fallera Calavera. Sí, ho sabem, hi ha moltes cartes ja creades però Aitor ens porta una proposta molt interessant: una carta de La Gossa Sorda!

A través d’aquest vídeo acompanyaràs a Aitor en la recerca d’una carta perfecta que faça homenatge al grup de Josep Nadal. “He decidit fer-ho perquè la música valenciana no està representada en cap de les cartes de La Fallera Calavera”, afirma Aitor.

Però, a més, al seu darrer vídeo, amb qui apareix amb el seu germà major, ens explica que ix en el videoclip de la cançó Plàstic Áiland de La Fúmiga. Si és que el valentuber cada dia ens sorprén més, com a subscriptor/a no et podràs queixar! Què? Encara no estàs subscrit/a al seu canal? A què estàs esperant?!

Ací et deixem les seues xarxes socials:

?Twitter: https://twitter.com/Aitormh22

?Instagram: https://www.instagram.com/aitor_altea/

?Twitch: https://www.twitch.tv/aitormh22

?Republic Music: https://open.spotify.com/playlist/127…

Top