Aprén a fer “cookies de crema de cacauet” veganes, amb Frank Surimi!

Rosella Espinós (@rosella_espinos)

Frank Surimi et porta una gran recepta! En esta ocasió aprendràs a fer “cookies de crema de cacauet”, no se’t fa la boca aigua? A nosaltres sí (no podem negar-ho). Però espera, és que, a més, has de saber que estàs davant d’una recepta vegana! Sí, sí… els vegans/es no teniu excusa.

“Busques la millor recepta de galetes? Et flipen els cacauets com a mi? Doncs ací teniu el vostre vídeo! Avui vos porte una recepta molt senzilla i ràpida de com fer unes galetes de crema de cacauet que vos encantarà (tant si sou vegans com si no)”, explica Frank en la descripció del vídeo.

Busques la millor recepta de galetes?

“Hem de barrejar bé els ingredients fins a obtenir una barreja homogènia”, explica Frank. A poc a poc, anem donant forma a les galetes veganes de cacauet perquè queden ben redonetes i les anem repartint en una safata per després posar-la al forn. El resultat és meravellós! Mira com Frank tasta les seues!

Ací et deixem els ingredients, perquè ho tingues tot a punt per a seguir els passos que Frank porta a terme en el vídeo. Jo de tu ho faria tal com ell i no llevaria ull a les quantitats que utilitza, cada detall és important!

➜ Ingredients:

– 62 ml de margarina vegetal. (1/4 de got)

– 62 ml de crema de cacauet. (1/4 de got)

– 62 ml de llet vegetal. (1/4 de got) Jo he utilitzat llet vegetal d’anous

– 1 got de sucre.

– 1 sobre de gasificant.

– 2 gots de farina.

– Xocolate negre (Quantitat al gust)

I si encara no has provat a fer la coca i la pizza italiana que Frank et va ensenyar, ja estàs tardant! Seguix les instruccions al seu canal! I no t’oblides de seguir-lo també en les xarxes socials que més avall et deixem!

?SEGUIX A FRANK: ?

– Instagram: @frank.surimi

– Facebook: @frank_surimi

– Twitter: @frank.surimi

 

Top