Aprèn valencià en línia, el nou canal valentuber de Ricardo Ventura ple d’originalitat i frescura!

Rosella Espinós (@rosella_espinos)

Ricardo Ventura és un nou fixatge de Valentubers! Es tracta d’una persona molt creativa i amant de la nostra llengua i de la seua difusió. El seu canal es diu: Aprèn valencià en línia, i amb este nom ens demostra les seues intencions d’ensenyar valencià a través de YouTube com a objectiu principal de la iniciativa que se suma a Valentubers.

“Sóc professor de secundària d’anglés i valencià i el canal de YouTube va sorgir per la necessitat de fer classes online, pujar algunes explicacions, dictats… etc, però quan vull deixar clara alguna explicació o bé explicar en més profunditat algun tema puc fer ús del canal de YouTube que he creat”, ens explica a la revista Valentubers.

” El canal de YouTube va sorgir per la necessitat de fer classes online.”

El seu canal ja està en marxa des de fa unes setmanes i, jo de tu, el seguiria ja perquè té al cap  molts projectes que t’encantaran. “Inclouré continguts gramaticals, temes de vocubulari, gramàtica, dictats, però també alguns vídeos sobre curiositats de la llengua valenciana. La idea és intentar fer un poc de comunitat, trobar-nos, etc.”, ens assegura Ricardo.

No pots oblidar-te de seguir-lo en les seues xarxes socials ni molts menys de subscriure’t!!! Molt contingut novedós i fresc t’espera de la mà de Ricardo Ventura i el seu canal Aprèn valencià en línia!

Top