Arriben els #DiàlegsConfinats d’Emma Tomàs amb Jose Molins

Rosella Espinós ( @rosella_espinos )

Emma Tomás mai no descansa! Sí, això ja ho sabíem, però que fins i tot anava a continuar amb els seus Diàlegs durant la quarantena? S’ho esperàveu?

Efectivament, Emma i el seu equip ens sorprenen amb els Diàlegs Confinats! Una nova manera de continuar amb el canal de YouTube i demostrar que, ni tan sols el confinament, és una excusa.

I qui millor que Jose Molins per a estrenar-se en este nou i novedós format? “Haguérem pogut eixir amb el pijama!”, li diu Emma a Jose entre rialles, ja que ambdós estan, cadascú a les seues cases però açò no impedix que el capítol funcione igual de bé que la resta. Si no, descobrix-ho tu mateix fent clic.

UN MOMENT!

Abans volem contar-te, un poc, qui és Jose Molins! Ell és guionista d’El Terrat de Produccions S.L. I afirma que el varen obligar a eixir en pantalla que ell, el que volia, era fer de guionista. Açò li va ocórrer en La Resistencia, un dels programes per on ha passat este professional de la comèdia. “Durant la quarantena estic treballant molt perquè seguim amb el programa Assumptes Interns”. Sí, també pots trobar-lo en este programa! Si és que Jose Molins té una trajectòria prou extensa que Emma Tomás, goteta a goteta, et va desvetlant.

“El coneguem per ser un dels reporters més dixaraxers d’À Punt, al programa Assumptes Interns, però ell compta amb una llarga trajectòria com a guionista. Esperem que vos agrade i disculpeu la qualitat de la imatge!”, tranquil·la, Emma, el resultat ha sigut molt bo! Un clar exemple que podem seguir amb allò que més ens agrada posant ganes i inventat qualsevol manera per fer-ho possible!

HASTAGS: #Diàlegs #JoseMolins #AssumptesInterns
Xarxes Socials:

Facebook: https://www.facebook.com/dialegsemmat…

Twitter: https://twitter.com/emmatomas_

Instagram: https://www.instagram.com/emmatomas_/

Top