Atur, pensions… què hauria de fer el nou govern? Joan Ramon Sanchis té la resposta!

@rosella_espinos

El canal de Joan Ramon Sanchis està en auge! Amb ja més de 250 subscriptors, Joan Ramon és eficaç i constant amb les publicacions dels vídeos, i no és per a menys. El valentuber sempre ens deixa bocabadats amb els seus continguts. Temes que semblen embolicats i que, amb ell, se’ns fan lleugers i fàcils!

El tema que tracta en esta ocasió és ben interessant i imprescindible. Tal i com explica al video: “S’acaba de constituir el nou govern de coalició a l’Estat espanyol. Es tracta d’un govern progressista format pel PSOE i Unidas-Podemos que ha d’enfrontar-se a una sèrie de reptes econòmics com l’ocupació i l’atur, les pensions públiques, la fiscalitat, la sostenibilitat i el finançament autonòmic. L’agenda valenciana ha d’incloure com a temes prioritaris el finançament valencià, el camp i l’agricultura valenciana i les infraestructures com el corredor mediterrani i l’ampliació del Port de València.”

L’ocupació i l’atur són, per al professor d’economia, el primer problema que hauran de solucionar els polítics d’este nou govern. Una ocupació de qualitat amb salaris dignes i contractes estables, vols saber com ho arreglaria Joan Ramon? Ell té la respota!

El segon gran repte econòmic serien les pensions i el tercer els impostos… però no volem contar-te res més! Descobrix-ho tot en mirant el vídeo!

Top