Celebrem el #DiaDelPare confinats amb Alfons el Blüe | #PositivismeValentúber

El cantant i valentúber repassa els 4 pares més simbòlics de la ficció i compara 4 pel·lis apocalíptiques amb la crisi actual del coronavirus

 

Sergi Moyano (@sergimoyano_)

“19 de març de 2020. Les circumstàncies obliguen a que fem vida a casa. Les poques falles que es van muntar han hagut de cremar-se abans de temps. Les relacions familiars i la convivència estan arribant a límits atòmics nuclears. I quan menys ho esperem, ja està ací el Dia del Pare!”. Alfons el Blüe, a través del seu canal Malparlat TV, ens porta un repàs dels pares més carismàtics de les ficcions amb motiu del #DiaDelPare. A banda, el cantant de rap i valentúber ens apropa el faula de l’apocalipsi zombie a través d’algunes produccions cinematogràfiques. 

 

➡️ Thanos, Kratos, Walter White i Darth Vader són els personatges que per a ‘el Blüe’ simbolitzen la figura del pare. “Em dol en l’ànima haver-me deixat fora pares del calibre de Homer Simpson o Tony Soprano”, reconeix amb sorna. No obstant això, el valentúber deixa oberta la llista perquè els seus seguidors li proposem nous noms. 

 

➡️ The Walking Dead, Resident Evil, Kingdom i Overlord són les produccions que ha triat el raper Alfons el Blüe per a definir l’apocalipsi zombie. Unes faules de la literatura i el cinema que hui, en plena crisi del Covid-19, semblen més reals que mai. 

Top