Comunicació i política, les dues passions de Teresa Ciges

Sergi Pau (@sergipau99)

La periodista Teresa Ciges (@Teresa_Ciges) ha fet el salt a YouTube i és que ja està disponible el seu primer vídeo, en què podreu conéixer les seues dues passions, la comunicació i la política, és a dir, la comunicació política.

?Però, què es tractarà en aquest canal?

La idea no és anar-nos-en lluny i parlar de Trump, de Bolsonaro o de Boris Jonhson -que també ho podem fer, eh!-, si no és parlar de la política més propera a nosaltres. Què passa a nivell estatal, però també a nivell autonòmic i fins i tot a nivell local, per què no? Teresa Ciges

Des de la revista Valentúbers hem parlat amb la mateixa Teresa Ciges, a qui agraïm sincerament la seua arribada a la comunitat valentúber. D’aquesta manera, li hem fet unes quantes preguntes que segur que a tots vosaltres vos ajuda no sols a conéixer-la sinó també a descobrir i aprofundir en aquest viatge que inicia ara des de YouTube.

❓Per què has creat aquest canal per tractar la comunicació política?

?He decidit crear aquest canal per tractar d’unir les meues dues passions, la política i la comunicació. Per altra part, aquest tema és un gran buit que hi ha al món de YouTube i sobretot en la nostra llengua. Vaig pensar que seria interessant apostar per açò per una banda per comunicar-me amb la resta i compartir idees però també, en termes professionals, per donar a conéixer el meu punt de vista de les coses.

❓Quin va ser l’impuls per unir-te a la comunitat valentúber?

?La creació de Valentúbers sempre l’he vist com una gran oportunitat per enfortir el sector audiovisual valencià. He teoritzat i he escrit molt sobre aquest tema i crec que tenim la necessitat d’enfortir aquest sector i en part perquè els nostres joves no tenen referents en la nostra llengua.

Ací vos deixem el seu primer vídeo!??

Top