Concurs de Youtubers, debats en directe… i molt més gràcies a Oci Educatiu des de Casa!

Rosella Espinós ( @rosella_espinos )

Sí! Ho has llegit bé! Ha arribat la iniciativa: Oci Educatiu des de Casa! Un projecte que ens porta un ventall d’activitats que de segur que et deixaran bocabadat/a. Entre elles, un concurs de YouTube des de casa tema del qual és: Com viure la quarantena a casa? A més has de fer ús del hastag: #youtubersacasa, no t’oblides!

Eres valencià o valenciana? Tens menys de 25 anys? Esta és una altra de les bases per participar-hi. Amb una duració màxima de 5 minuts i fins al 12 d’abril! Una vegada tingues el teu súper vídeo, envia’l a civisnet21@gmail.com !

Però espera! Encara hi ha més! Un concurs de monòlegs en el que podràs participar si tens menys de 30 anys el tema i la data de fi és el mateix que amb el Concurs de Youtubers. Això sí… el hastag canvia a #aracomedia per tant, es tracta de fer riure i amenitzar la quarantena! Segur que pots fer-ho!

També hi forma part una sèrie de debats en directe des de YouTube al web d’Ara Nosaltres ho expliquen així:

“El món ha girat. Tot el que abans anaven ajornant els adults per rutina o tecnofòbia ara és de primera necessitat (teletreball, teleestudi…) Ja feia temps que estava passant que el domini tecnològic era patrimoni d’una generació mentre el domini social seguia en un altra. Per dir-ho d’una manera gràfica el fill del moliner ara sabia més de molins que el moliner però era el moliner qui continuava prenent les decisions. De sobte ens hem trobat que tot això que semblaven xorrades dels joves són imprescindibles per al dia a dia (videoconferència, videojocs, oci digital, xarxes socials, hashtags, música, sèries) I tot allò que bandejaven perque no era real és més real que mai (Per exemple tindre contacte afectiu per pantalla). Les paraules per whatsaap són ara la realitat de l’afecte i les videoconferències amb els iaios són la única manera de tindre el millor moment del dia per a moltes persones. El món ha girat i el protagonisme ara dels joves s’ha de visibilitzar més. Debats d’anar per casa té la intenció de donar la veu als joves i les joves valencianes per a explicar el que sembla que ningú vol escoltar.”

Les bases són molt senzilles: “a partir de les 20,15 hores del dimecres dia 1 d’Abril i en directe pel canal de Youtube de Ara Nosaltres debatrem sobre el futur digital amb moltes preguntes que sorgixen en el nou món que trobarem en eixir al carrer”, tot gràcies a l’ajuda d’Ivan, del canal Carquinyol.

Com? Preferixes la fotografia? També hi ha un lloc per a tu!

Es tracta d’un concurs que també té com a tema “com viure la quarantena a casa”. Tanmateix, has de tindre menys de 25 anys, ser valencià o valenciana, fer ús del hastag #arafotografia i enviar la foto al correu que ja t’hem indicat. El concurs de mems que s’inclou presenta les mateixes bases que el de fotografia però amb el hastag #aramems. I, a més, et porten un concurs de relats! Has d’entrar en el seu Instagram per participar-hi però, millor, fent clic ACÍ trobaràs tota la informació i, de segur, trobes aspectes que t’interessaran moltíssim!

Anima’t!!

 

Top