Creus que pots perdre la feina pel teu Instagram? Miss Tagless ho reflexiona en un dels seus vídeos

@rosella_espinos

Alguna vegada t’has preguntat si el contingut que penges en les teues xarxes socials pot suposar que pergues el teu treball? Miss Tagless ho reflexiona tot en un vídeo. En este pensarem si realment val la pena canviar el nostre Instagram per por a que els nostres caps al treball ens diguen “ciao”.

“Em vaig trobar la història de una chavala que és mestra d’anglés d’una acadèmia i té alumnes de totes les edats i va pujar un vídeo al seu Instagram en blanc i negre d’ella en roba de llenceria i que ho pujava perquè sabia sentit mal amb el seu cos i ara se sentia bé. El cas era que: ho eliminava va el vídeo o l’acomiadaven del treball”,  explica Sílvia al vídeo. I tu, què faries? Fins i tot, si eres valentuber, eliminaries vídeos teus per por a què pensaran al teu treball? I si treballes en un càrrec públic, o bé eres mestre, mestra… tens més risc de que afecte al teu contracte laboral?

Tal vegada estem anant massa lluny amb el tema de les xarxes socials i la nostra privacitat. Una solució que porta a terme molta gent és tindre uns usuaris personals i privats i altres per professionals, o bé, directament fer ús de les xarxes socials com una espècie de Currículum Vitae. Tu què faries? Gràcies al vídeo de Miss Tagless podràs reflexionar-ho molt millor!

I no oblides seguir-la a la seua Aixeta!!

Top