Diàlegs amb Insoma

Sergi Pau (@sergipau99)

De segur que has sentit alguna vegada qualsevol cançó del grup valencià Skatuttipresto, i segur que també recordes que fa poc més d’un any deien adéu als escenaris com a Skatuttipresto però no sé si te n’has adonat que ara han tornat presentant-se com a Insoma. Tot açò i més ho pots saber de primera mà veient el nou vídeo al canal d’Emma Tomàs, Diàlegs.

Capítol 28. Diàlegs amb Insoma.

Després d’una setmana de descans i des del vídeo amb Smoking Souls (que si no l’has vist, te’l recomane) Emma Tomàs torna a Diàlegs i ho fa amb Insoma, un grup que acaba d’iniciar el seu camí musical, però que de segur que farà molt que parlar. Diàleg amb el saxofonista i veu del grup, Andreu Climent i amb el guitarra i altra veu, Jordi Gabriel que mostren tot el procés de canvi tant de nom com de grup que es va tancar l’estiu passat i que ara es fa ressò amb Insoma.

Vols saber el perquè d’aquest canvi tant dràstic? Vols saber el contingut del seu nou disc “Incandescent”? O t’interessa saber quin procés han passat des d’Skatuttipresto fins a Insoma? Vols conéixer totes les grans col·laboracions que tenen al seu nou disc? Tot el que vulgues saber t’ho conta Emma Tomàs al seu nou capítol de Diàlegs, a què esperes per veure’l?

Top