Diàlegs es desconfina amb el cantant de Frida J. Winston

La periodista Emma Tomàs i el seu equip deixen arrere els ‘Diàlegs confinats’ i inauguren la nova realitat pandèmica des del Castell d’Alaquàs

 

Sergi Moyano (@sergimoyano_)

📌 Onze, han sigut els capítols de Diàlegs confinats! L’equip que conformen Emma Tomàs, Natàlia Medina, Enrique Ferrer i José Javier Jiménez han seguit fent capítols durant l’estat d’alarma per videoconferència, una temporada que han protagonitzat personatges com José Molins, Ferran Cano o Àlex Blanquer. Ara, els Diàlegs tornen al món físic. Això sí, amb distància de seguretat.

El primer convidat del canal Diàlegs d’Emma Tomàs ha estat J. Winston, un dels cantants del grup valencià de rap i hip hop Frida. El grup ha estrenat recentment ‘Desconfridació’, el seu darrer tema que forma part d’una sèrie de cançons inèdites creades durant el dies de quarantena i tancament.

Este capítol 74 s’ha enregistrat en un marc preciós: el Castell d’Alaquàs. Una bona manera d’estrenar la nova normalitat, veritat? ▶️ Ací podeu vore esta sucosa entrevista, la primera del desconfinament:

Top