El canal KK2.0 estrena videoclip

Sergi Pau (@sergipau99)

Hi haurà gent que pensarà que aquest documental sobre les festes del meu poble no és objectiu. És objectiva aquesta cara d’imbècil que tens mentre llegeixes això? Existeix l’objectivitat? Què és l’objectivitat? És més fictici aquest documental que la teua vida, o aquesta estranya similitud és el que fa qüestionar-te? Per què no et creus el que dic? És perquè se sent malament? Si se sentira bé i estiguera gravat en 4K et semblaria objectiu? Va lligada l’objectivitat a la qualitat tècnica? Podràs aguantar aquest vídeo més de 5 minuts sense riure’t?

Així i d’aquesta manera tan original el nou Valentúber Carlos Cabedo (@cabedos a Instagram) ens desafia a intentar veure el nou videoclip sobre les Festes del Crist de la localitat castellonenca de l’Alcora.

Mitjançant entrevistes des de l’alcalde de la localitat, Samuel Falomir fins a Noelia Muñoz, regidora de Cultura, pots conèixer les tradicions, la cultura i tot allò que envolta les Festes del Crist de l’Alcora.

Però, com diu la dita popular, no és or tot allò que llueix, i de la mateixa manera que un alcalde o la mateixa regidoria elogien i li donen prestigi a les tradicions i les festes del seu poble, hi haurà algú que els porte la contraria. Qui serà? El mateix protagonista, l’autor o qui?

A què esperes per veure’l? Vols una segona part? Vols més videoclips? Deixa-li a la caixeta de comentaris de YouTube tot allò que cregues convenient. Ací tens el vídeo??

Top