El nou T’arrime de Pepiu de Castellar amb Jordi Company ple de música

@rosella_espinos

Pepiu de Castellar, com no, ens sorprèn amb un nou T’arrime. En esta ocasió viatgem amb Jordi Company que, a més de ser el director del programa radiofònic d’À Punt “De Banda a Banda”, és també percussionista! Amb estos temes, el gran Pepiu juga al llarg del trajecte de cotxe. Però, espera, que hi ha més “mira si he corregut terres… ciudao amb el gos, Pepiu!”, canten i xarren mentre Pepiu entrevista a Jordi amb preguntes sobre el seu programa o la seua vida, en general.

La música regna, sense dubte, durant tot el vídeo i també té un paper de fil conductor… i és que ambdós són músics! Que no és poc! I on tampoc no podien faltar les marxes mores, endevines quina va ser la primera que Jordi va tocar com a percussionista?

 

Jordi explica també perquè és músic, sobre la seua família i la relació que tenen amb la música i les bandes i la fórmula secreta de “De Banda a Banda”: fixar-se no sols en la música sinó, sobretot, en les persones. Per a Pepiu una banda fa poble, afirma al vídeo, i a Jordi li sembla que té raó. “Deixem els micros de la ràdio pública valenciana a la gent”, li explica Jordi Company.

Pràcticament no deixen de cantar mentre descobrim curiositats de Jordi Company i la seua espectacular vida musical i professional. A més, de segur que trobaràs cançons que t’agradaran moltíssim! No t’oblides de subscriure’t al canal de Pepiu de Castellar i escoltar… De Banda a Banda (sí, també tenen podcast!).

Top