El TOP 10 de Diàlegs: les entrevistes més exitoses d’Emma Tomàs

«Tant de bo arribem a 100!»

Fem balanç amb Emma Tomàs dels 50 capítols de Diàlegs i destaquem els 10 vídeos més visualitzats

 

Sergi Moyano (@sergimoyano_)

 

La periodista valenciana Emma Tomàs va encetar fa més d’un any, al maig de 2018, el seu canal de YouTube. D’aleshores ençà, personalitats del món de la cultura, la música, la literatura, el periodisme i, fins i tot, la política, hi han mantingut converses molt interessants amb un café o una cervesa pel mig, tot rejovenint el gènere de l’entrevista amb una profunditat que ens ha permés conéixer les persones.

La primera convidada fou la divulgadora literària Irene Rodrigo i l’últim ha sigut l’escriptor i guionista Joan Carles Ventura. Sense dubte, cada protagonista que ha passat per Diàlegs, ha suposat un món nou: Des del primer capítol fins a l’últim, han sigut 50 històries molt diferents entre elles, però totes elles han deixat la seua empremta: m’han marcat molt en l’àmbit professional i en l’àmbit personal”, ens conta la periodista Emma Tomàs. 

D’Irene Rodrigo a Joan Carles Ventura

Tomàs fa un balanç molt positiu d’este any i mig de Diàlegs i es mostra optimista de cara al futur: “Espere que vinguen 50 capítols més! Tant de bo arribem a 100 en este creixement que estem tenint”.  Així mateix, assegura que gairebé tots els capítols l’han marcada moltíssim, però en destaca uns quants: “El capítol de Panxo, de Zoo, i el de Flora, d’El Diluvi, que per a mi són dos dels grups referents i que he seguit des dels seus inicis. Em va marcar molt també l’entrevista que faig fer a Amàlia Garrigós, perquè és tot un referent com a periodista, com a persona, com a veu de les nostres ones radiofòniques. La quantitat d’amics i amigues que han passat pel canal: Alba Terol, El Tio la Careta, Carme Bort, Rosella Espinós, Pepiu… També grups valencians que lluiten contra el masclisme: Tesa, Pupil·les o Jazzwoman. I, sobretot, ha sigut molt enriquidora, l’oportunitat de poder portar Diàlegs als festivals de música: al Feslloch, al Festardor, al Pirata Rock“.

Analitzant les xifres, veiem que la mitjana de visualitzacions de les entrevistes d’Emma Tomàs ronda les 700 reproduccions, però trobem alguns pics en uns quants capítols en què Tomàs entrevista personalitats del món de la música. En la següent gràfica vos mostrem les xifres.

 

 

A continuació, vos mostrem els 10 vídeos amb més reproduccions a YouTube, els 10 capítols més vistos de Diàlegs:

 

1️⃣ DIÀLEGS AMB TONI SÁNCHEZ ‘PANXO’, DE ZOO 

Capítol 14 | 5.012 visualitzacions

 

 

2️⃣ DIÀLEGS AMB ESTEVE TORTOSA, D’AUXILI

Capítol 12 | 2.340 visualitzacions

 

 

3️⃣ DIÀLEGS AMB JAZZWOMAN

Capítol 15 | 2.204 visualitzacions

 

 

4️⃣ DIÀLEGS AMB MIREIA MATOSES, DE PUPIL·LES

Capítol 10 | 1.847 visualitzacions

 

 

5️⃣ DIÀLEGS AMB FLORA SEMPERE, D’EL DILUVI

Capítol 4 | 1.339 visualitzacions

 

 

6️⃣ DIÀLEGS AMB TESA

Capítol 17 | 1.099 visualitzacions

 

 

7️⃣ DIÀLEGS AMB CACTUS

Capítol 25 | 964 visualitzacions

 

 

8️⃣ DIÀLEGS AMB ROSELLA ESPINÓS

Capítol 13 | 932 visualitzacions

 

 

9️⃣ DIÀLEGS AMB AME SOLER, DE TRES VOLTES REBEL

Capítol 36 | 900 visualitzacions

 

 

? DIÀLEGS AMB MISS TAGLESS

Capítol 40 | 837 visualitzacions

 

 

Diàlegs que sols són el principi d’una gran trajectòria que esperem que, tal com ens demostra Emma Tomàs i el seu equip, tinguen molt de camí per davant. Estem desitjant vore nous capítols. Llarga vida a Diàlegs!

Top