El valentuber Santi López guanyador del programa d’Eugeni Alemany Atrapa’m si pots!

@rosella_espinos

Eii! Sabies que un valentuber va concursar en el programa d’À Punt presentat per Eugeni Alemany, Atrapa’m si pots? Sí, és Santiago López, més conegut pel seu recent canal de YouTube en valencià: les píndoles del profe! Ací et deixem el seu canal valentuber:

 

Va estar allà els 25 i 26 de gener. El dia 25 es va quedar a les portes de la final, sent eliminat per unes rivals més que difícils. Així i tot, ple de nervis i esperances, agafà forces el diumenge (dia dedicat a l’any nou xinés) i… va resultar guanyador del programa!!!

ENHORABONA SANTI!

Pots trobar els dos programes al web del concurs Atrapa’m si pots. Però, tal i com ens ha contat a la revista Valentubers, no és la primera vegada que participa en un programa de televisió: la seua primera vegada a la televisió va ser en el mateix programa d’À Punt en la setmana de Tots Sants, ja fa dos anys. A més a més, va concursar breument en el ja desaparegut programa “Código Final” presentat per l’humorista Goyo Jiménez en La 2. Aquest programa també està disponible en la pàgina web del programa si busqueu el dia 2 de gener de 2019.

Ens ha explicat que sempre que s’enfronta a un concurs televisiu està ple de nervis però val la pena per viure aquestes experiències úniques.

També ens ha dit com va fer per poder estar al concurs d’Atrapa’m… va cridar al telèfon del càsting del programa i va passar una sèrie de proves de càmera i de coneixements abans de ser seleccionat. “Vull encoratjar la gent perquè hi participe, és una experiència única i divertidíssima”, ens explica.

Top