Els t’arrime de Pepiu de Castellar tornen amb molta força!

El gran de l’humor valentuber, Pepiu de Castellar, ens porta un nou projecte: T’arrime? Sí, sí…, ja el coneixíem de fa uns mesos. De fet, vam fer un article sobre els seus inicis que pots refescar fent click ací mateix, però necessitàvem recordar-vos de què es tracta. Pepiu ens sorprén amb una secció a  YouTube on “arrima” a gent amb el seu cotxe mentre els entrevista. Una de les primeres en passar pel volant del valentuber va ser Miss Tagless. Ara, volem posar-te al dia dels nous entrevistats.

Marta Margalix és altra de les qui ha estat en un “T’arrime?”. Segons l’humorista ella és ” violinista de diverses formacions, policlínica i panderetista semi professional entre altres moltes coses i, que la llei de las Matamàquinas art. 835/72, no em deixa contar”.

Seguidament, Pepiu “arriba” a Rubén Aparisi. Pepiu explica que “En la tercera entrega arrimem a Rubén Aparisi al after de Cases de Bàrcenas, però ara és una Orxateria i no hi ha color… per la qual cosa acabem pegant una volta per l’horta. Rubén és Mag, Apneista (guanyador d’una medalla d’or i un record d’Espanya d’apnea dinàmica), humorista i molt bon tio. I guapot, que tot cal dir-ho!”

I, fa sols uns dies, el valentuber ens porta a altre gran del món de “l’artisteo” valencià. Ell és, segons Pepiu, “músic, mestre de clarinet del conservatori d’Alzira i membre de La Fúmiga. I més coses però heu de descobrir-ho al final. O no!” Però, espereu! Mireu com descriu este 4t capítol Pepiu “en el quart capítol arrimem a Beteta, cantant de La Fúmiga, a recórrer el terme d’Alzira i las zonas picantes mentre s’unflem a malaenetes i ensaïmades.”

Amb estes descripcions, de veres te’l vas a perdre?

 

Top