Quique Ferre, del canal Epu_x, ens porta un tast de “The Last of Us”

Sergi Pau (@sergipau99)

Alguns dies d’estiu en què l’abrasadora calor atabala, l’arena de la mar no se te’n va de la pell i el salnitre de l’aigua fa que sigues quasi les salines de Torrevella, no ve mal encendre la consola i gaudir del dia fresquet i a casa posant-se en la pell de jugadors de videojocs. I un dia d’aquests podria ser hui, un 4 d’agost un poc ennuvolat en el que anar a la platja i que es pose a ploure, no val la pena, no?

Per això, hui et portem l’últim vídeo del nostre gamer, Quique Ferre, del canal Epu_x, amb qui descobriràs la sèrie que comença de “The Last of Us”. Mitjançant aquest joc d’acció i d’aventures a la recerca de la supervivència, Quique ens descobreix la realitat de la pandèmia de la COVID-19, però vinculada a la realitat virtual i als videojocs, er això, amb aquesta presentació del futur projecte d’Epu_x, tindreu dos vídeos a la setmana amb capítols d’aquest meravellós joc.

🤔 Vosaltres heu tingut l’oportunitat de poder jugar a aquests joc?

Tant si la resposta és si com no, aquest vídeo és per a vosaltres, perquè de segur que voldreu veure, com diu el mateix Quique, l’apocalipsi ha arribat al canal d’Epu_x, perquè…

😱I si l’únic objectiu fora sobreviure?😱

Top