Et posem al dia amb els Diàlegs d’Emma Tomàs

Sergi Pau (@sergipau99)

Que sí, que sí, que ja van pel capítol 61, i a més acabat d’estrenar fa menys d’una hora. Què? Encara no l’has vist? I a què esperes? En aquest capítol coneixeràs de primera mà gràcies a les preguntes de la gran periodista Emma Tomàs qui són, que fan i com ho fa tot el grup Tenda.

Però eh, que això no és tot. Als capítols anteriors pots conèixer qui és la hiperactiva, alegre, optimista i cantant Monty Peiró, al capítol 60 concretament. A més a més, al capítol 59 et pots endinsar a l’univers musical del cantant valencià Andreu Valor.

Però és que… si anem al capítol 58, i açò sí que és fort no, fortíssim, com si es tractara d’una reunió de dones periodistes, a un mateix vídeo de Diàlegs pots trobar la mescla de Berta Báidez i Emma Tomàs, però a més, a meitat vídeo s’incorpora la grandíssima Nerea Sanfe. I és que Emma, com t’ho muntes tot tan bé?

Ah, si aquest cap de setmana decideixes quedar-te a casa, recorda que pots fer una “marató de Diàlegs” per posar-te al dia. Ací et deixem tots els últims vídeos:

  • Capítol 58. Diàlegs amb Berta Báidez.

  • Capítol 59. Diàlegs amb Andreu Valor.

  • Capítol 60. Diàlegs amb Monty Peiró.

  • Capítol 61. Diàlegs amb Tenda.

Top