Se n’anem Eurovisió 2020 amb Antonio IAU, te’n vens?

Sergi Pau (@sergipau99)

També eres un eurofan com el nostre valentúber Antonio, del canal Antonio IAU i t’has quedat despagat per no poder gaudir de l’edició del 2020 que s’anava a celebrar a Rotterdam? No et preocupes ací et portem al lloc indicat. Prepara les maletes, la tarjeta d’embarcament i les ganes perquè el vol cap a Eurovisió 2020 comença ací.

?DING, DONG, DING. Últim avís als senyors passatgers del vol 03739 amb destí Eurovisió 2020. Embarquen ràpidament per la porta 11.

Efectivament, amb la millor companyia vas a gaudir d’una de les edicions més recordades d’aquest mític festival europeu, i és que si any rere any Eurovisió ens dona moments més que memorables però també divertits, l’edició d’enguany serà recordada perquè es va haver de cancel·lar, però no et preocupes perquè nosaltres junt al valentúber Antonio anem a fer tot el possible perquè et sentes al mateix festival en cosa de minuts. Estàs preparat? Calenta les cordes vocals i avisa als teus veïns que vas a tindre uns minuts d’eufòria. Que es preparen.

Obri els ulls perquè ja estem a la ciutat holandesa de Rotterdam i justament als peus de l’escenari d’Eurovisió 2020. Nosaltres et deixem la feina de jurat per a tu, però nosaltres sols podem dir que… our twelve points goes to Antonio IAU.

Top