Imatge política en temps de crisi, el nou vídeo de Teresa Ciges

Sergi Pau (@sergipau99)

L’expresident del govern, Mariano Rajoy, no ha sigut l’únic en botar-se el confinament, ni molt menys. A aquesta llista de polítics, que no han complit amb aquesta quarantena, podem afegir, l’exalcalde de Badalona, a qui van pillar ebri i conduint, l’alcaldessa de Massalavés o fins i tot l’alcalde de Vilafranca de Bonany. No obstant això, també hi ha hagut altres polítics que s’han portat bé i fins i tot han sabut comunicar molt bé tot allò que passava durant aquesta crisi.

Tot açò t’ho porta Teresa Ciges al seu nou vídeo a YouTube “Imatge política en temps de crisi”, en el qual podràs trobar testimonis d’expertes i experts en comunicació política que ens donen el seu punt de vista i la seua perspectiva respecte a aquells polítics que ho han fet molt bé durant el que portem de confinament.

??‍♀️ Què hauria de tenir en compte un polític i el seu equip per fer una bona comunicació en temps de la COVID-19?

A aquesta i moltes altres preguntes la mateixa Ciges et respondrà al seu últim vídeo, i és que tu també pot ser partícip d’aquest vídeo perquè a aquest, Teresa llança algunes preguntes que et faran molt que pensar i fins i tot que opinar, i és que sempre ve bé allò de pensar, repensar i argumentar.

Ei! Però que si vos pareixia poc, al mateix vídeo la valentúber, Teresa Ciges, ens fa fins i tot algunes recomanacions de llibres, articles i fins i tot algun podcast. Aquests són alguns:

?Llibre de Nadia Viounnikoff, “La imagen del candidato en la era digital. Como gestionar la escenografía política”

?Podcast de Raimon Sastre, “¿Marca humana o marca profesional?”

? Article de David Redoli, “La comunicación política ante la COVID-19”

Ací teniu el seu últim vídeo!??

Top