La Faràndula: el programa per als qui no els agrada treballar!

Rosella Espinós ( @rosella_espinos )

La Faràndula ha arribat xafant fort! Disposats a donar-ho tot amb humor i ganes de passar-ho molt bé, es reunixen i xarren sobretot el que els ve de gust per fer-te passar una estona que no voldràs que acabe. “En principi, el contingut que farem és sobre política, controvèrsies sobre la vida adulta i un test absurd sobre història i brossa d’internet barrejat amb molts temes”, ens conten a la revista Valentubers.

Ara arriben a YouTube per menjar-se el món i llançar-se a la piscina de la comunitat valentuber! Jo de tu no em perdria res del que estan fent, són molt divertits i… que millor que desconnectar?

Este vídeo pertany a la 8a edició de la 2a Temporada de La Faràndula. Els integrants del programa ho expliquen així “atrapats en la ciutat i algú que ha fet el madrileny, vos portem aquesta desconstrucció radiofònica en què analitzem conspiracions i paranoies del coronavirus, la vida diària de Lluís amb un andami al balcó i l’actualitat que no para de sorprendre’ns com el teu col·lega “ciclat” que s’ha fet compte d’Instagram. La mateixa merda de sempre, però a distància”. Si amb esta descripció no t’han convençut… jo de tu em subscriuria i estaria ben atent/a a tot el que estiga passant en el programa. Promet molt i, de segur, venen amb moltes novetats que actualitxem assíduament!

 

Seguix-los també en TWITTER!

Top