La imparable i incansable booktuber Marta Meneu de ruta amb el seu llibre

Sergi Pau (@sergipau99)

Fa poc més de dos mesos la nostra booktuber Marta Meneu publicava el seu primer llibre “El senyal” amb el qual s’endinsa en la narrativa i ens ofereix un retrat viu de la societat actual, tendre i colpidor alhora com és la violència de gènere.

Durant tot aquest temps la seua prestatgeria, la prestatgeria de Marta, el seu canal de YouTube ha estat un poc desaparegut dels nostres posts de la revista ja que ens estàvem esperant a que aquesta tinguera una estoneta per parlar i gaudir amb nosaltres.

Ací el seu últim vídeo??

Així, vos portem unes poques novetats sobre Marta i també unes quantes preguntes que no ens hem pogut resistir en fer-li-les.

– Que significa per a tu estar a l’ultim any de carrera i compaginar tantes coses com per exemple la publicació del teu primer llibre? 

La veritat que està sent un poc difícil compaginar-ho tot ja que l’activitat del canal de YouTube requereix el seu temps i estar a l’últim any de carrera i la publicació d’El Senyal ha fet que no tinga el mateix temps que tenia. Estic intentant muntar tot el tetris. Però si ho mire per la part bona, com que sóc una persona “de cul inquiet” també sóc conscient què jo no podria estar sols concentrada amb la carrera, és a dir, a mi em va molt bé tindre molts estímuls ja que açò m’ajuda a estar motivada tant en la carrera com en altres coses. 

– Com és viatjar i fer tantes coses  gràcies al canal “La prestatgeria de Marta”? Conta’ns els últims esdeveniments en els quals has participat.

La veritat és que el canal, a nivell de producció ha anat evolucionant i canviant i això es pot observar agafant el primer i l’últim vídeo, però la veritat que a nivell personal el canal m’ha aportat moltíssimes noves experiències com fer tallers als instituts, conèixer noves persones o viatjar a Barcelona o arreu del territori valencià. Tot açò és paral·lel però també com a conseqüència del canal i que està molt guai perquè al final, jo faig vídeos però també puc parlar de llibres i de fer vídeos amb xiquets a les aules, a xarrades o conferències. 

Marta Meneu el passat dissabte 30 de novembre a la xerrada “Booktubers nostrats: qui són aquests influencers” en el Sant Jordi de Nadal de Barcelona a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm

– Pujaràs prompte algun vídeo?

La veritat que ara és una mala època perquè ara son dates d’exàmens, entregues de treballs, etc., i tot i que tinc les idees pensades per als vídeos el que em falta és el temps per poder-los fer. Tinc moltes ressenyes, i anàlisis pensats.

– I ara, que està fent Marta?

Doncs, promocionant el llibre “El senyal” amb presentacions, prompte aniré a instituts, clubs de lectura, etc. I per altra banda, en el canal no estic fent vídeos però en Instagram si que estic activa, ja que crec que ara el format de Instgram no és sols com abans per a publicitar que hi havia nou vídeo a YouTube sinó que ara estic intentant crear contingut exclusiu per a aquesta xarxa social. Ah, i també seguisc escrivint columnes.

Top