La Miss Sacarinaclass més seriòfila ha tornat!

Sergi Pau (@sergipau99)

Trobàveu a faltar a Miss Sacarinaclass, veritat? Nosaltres també, però hui estem d’enhorabona. I és que la nostra valentuber més seriòfila ha tornat i amb les piles més carregades que mai. Per això, amb el post de hui vos portem els seus dos últims vídeos, perquè aneu fent un lloc als vídeos de Miss Sacarinaclass, que de segur que vos agraden, i a més, vos descobrira alguna sèrie que altra amb les seues trames, drames i duels passionals. Que sabem que és el que realment t’agrada, eh?

El primer vídeo que vos portem hui és del que més li agrada a aquesta valentuber… criticar, sí. D’aquesta manera, la mateixa Miss Sacarinaclass, ens presenta aquest dubte:

🤔 Trobeu que el col·lectiu LGTB està prou visibilitzat en la ficció? Coneixeu alguna parella que haja acabat bé i sense cap víctima mortal?

Si és així feu el favor de comunicar-li-ho, que el que vol és… veure la sèrie.

El segon vídeo no fa falta ni que vos el desglossem tant, perquè el drama que més enganxa de les sèries és el tema central d’aquest vídeo. Així, Miss Sacarinaclass, comenta #Luimelia, la parella de Luisita i Amelia de l’exitosa sèrie diària “Amar es para Siempre” i interpretades per Paula Usero i Carol Rovira. Per l’èxit que van obtenir tant en audiència com en xarxes socials les #Luimeliers (així és conegut el fandom d’aquesta parella) va insistir a fer que una parella tan important com aquesta havia de tindre un spin off, o el que és el mateix, una sèrie pròpia, ja que aquesta trama se segueix des de països de l’Amèrica Llatina fins a la Xina.

I hui, Miss Sacarinaclass, comenta aquesta fantasia que és l’spin off. Perquè si, les fans van aconseguir que Atresmedia es plantejara fer-lo.

 

Top