La Mostra de youtubers 2019 i l’entrega de Premis Valentubers a l’Institut: tot un èxit!

Dissabte 30 de novembre va tindre lloc la Mostra de YouTubers 2019 i l’entrega dels Premis Valentubers a l’Institut. Va ser un acte molt dinàmic i divertit al primer pis del Centre Octubre de València. Allà, Sergi Moyano, redactor de la revista, va presentar l’acte fent pujar al Valentubers a presentar el seu canal.

Així, van passar canals com el d’Emma Tomás, Pepiu de Castellar, Nacho Soriano, Nina Baiferr, Mario (Carallot), Manel Martí, Robert Cortell, Enric Pizà o  Teresa Patapum. També va pujar a l’escenari el nostre Lluctuber!

A més, podien fer preguntes als nostres Valentuber i, qui ho feia, rebia uns dolcets com a premi. I és que també teníem una taula dolça per a qui vullguera per un “tastet”.

Però això no és tot! Nina Baiferr i Nacho Soriano ens van interpretar algunes caçons en directe. El públic es va quedar bocabadat!

Finalment, la tercera part de l’acte va consistir en l’entrega de premis del concurs Valentubers a l’Institut. El primer premi va ser per a: Silvia Martínez, Amparo Mico i Maria Veses per: Una setmana parlant valencià. El segon premi per a: Maria Delgado, Marta Doménech i Elba Garfella pel seu vídeo: “El valencià a les xarxes socials”. El ter premi va ser per a l’Institut IES Rodrigo Botet pel seu vídeo “El cavaller que volia ser princesa”.

Però, si més no, es van donar tres premis especials perquè també havien resultat importants durant l’acta del jurat. Així, es va donar un Premi a la Originalitat per a Les Carolines de Picassent pel vídeo: Què passaria si els nostres youtubers favorits parlaren valencià? També s’ha donat un Accèssit per a l’IES El Quint i un Premi Especial per a la Fundació Flors pels seus dos vídeos: Unim l’institut, youtube, la llengua i el món.

Top