La nadala mil·lennista: tot un èxit! Et posem al dia!

Ja vam informar-vos sobre la Nadala Mil·lennista de Teresa Patapum, Enric Pizà i Laia Pizà, però volíem actualitzar-vos tot el que està passant amb està súper nadal i és que… està triomfant! Ací et deixem l’explicació que han fet estos valentubers a YouTube: “Este és un projecte que va sorgir arrel del vídeo que vam gravar Enric i jo per al canal parlant sobre la seua trajectòria professional. Unes setmanes més tard s’ha fet realitat LA NADALA MILLENNIAL! Esperem que vos agrade tant com nosaltres hem gaudit fent-la. Està pensada per a que els més menuts puguen cantar-la i tocar-la amb l’ukelele i percussió corporal. La cançó sona tan bé per dues raons: Per la composició, producció musical i edició de vídeo que ha sigut a càrrec d’Enric Pizà. Podeu seguir les aventures i experiències d’Enric al seu canal fent clik en este enllaç: https://www.youtube.com/user/enric123456 I també per la fantàstica veu de Laia Pizà, futura actriu de Broadway. Heu de seguir-li la pista! El vídeo està gravat íntegrament a MASCARELL, bon poble i millor gent! Ens podeu trobar a les xarxes com: @laiapiza @enricpiza @Teresa Patapum”

En primer lloc, te la deixem per ací per si encara no la coneixes:

I és que, ha eixit en alguns mitjans de comunicació com El Periódico Mediterráneo o À Punt Directe! I, fins i tot, estos valentubers mil·lennistes han tret una versió per a karaoke i acords amb ukelele. No és meravellós?

A més, ja ha superat el pocs dies les 2.000 reproduccions! Un èxit ben merescut per a este trio de cantants i artistes que han format els germans Pizà amb la súper Teresa Patapum!

També, volem recordar-te que el hastag és #Jaésnadal i que la cançó una vegada l’escoltes…, mai no podràs parar de cantar-la!!!!

 

Top