La nova entrega de #XarremEnPau ve carregada amb moooooolt d’art

El 15 d’abril és el Dia Mundial de l’Art?

?Però… a què no ho sabies?

Una mostra més del poc valor que aquesta societat li dona a l’art i a la cultura en general i no era per a menys que Valentúbers i el nostre redactor Sergi Pau (@sergipau99) ens havien de portar tot aquest art i totes aquelles iniciatives artístiques i culturals que han estat al peu del canó durant aquest primer mes de confinament.

En aquesta entrega de #XarremEnPau podràs descobrir que, com i perquè han fet tantes iniciatives alguns grups musicals com El diluvi, La Fúmiga o fins i tot la il·lustradora Tres Voltes Rebel, l’actriu Carme Juan, la booktuber Sénia Mulayali o e ballarí valencià Juan Pérez.

Tots aquests artistes participen a un nou #XarremAmbSergiPau per descobrir com s’ha bolcat el sector cultural i artístic per fer-nos més suportable aquest confinament.

Des de Valentúbers reivindiquem el dur i imprescindible paper que fa la cultura els 365 dies de l’any, però també reivindiquem l’altruisme amb el que s’ha bolcat durant aquest confinament, perquè com diu el mateix títol del vídeo…

L’art durant el confinament és tot un món dins la ment ???

Ací et deixem el vídeo??

Top