Et posem al día de tot el que passa als Diàlegs d’Emma Tomàs

Sergi Pau (@sergipau99)

Si un canal brilla per la seua diversitat i pluralitat aquest és el de la periodista valenciana Emma Tomàs, ja que com sabem, el canal dels Diàlegs acull cada setmana a personalitats d’arreu del territori valencià per parlar sobre la temàtica que siga.

Des dels seus inicis, Emma ens ha volgut mostrar la riquesa musical portant grups com al capítol 25 amb Cactus, la màgia de l’escriptura al capítol 23 amb Lameuapau, la bellesa de la pintura i la il·lustració al capítol 36 amb Ame Soler de Tres Voltes Rebel i un llarg etcètera que es completa arribant a tractar la política d’una manera més desenfadada i seriosa sentant-nos front a polítics valencians del panorama tant autonòmic com estatal i conèixer-los d’una manera més propera i a un ambient diferent al qual no estem acostumats a veure’ls.

Però, què ha sigut el que ha provocat aquest nou gir de Diàlegs? Per contestar aquesta i moltes altres preguntes, hem parlat amb la mateixa Emma Tomàs perquè ens deixe sense cap dubte sobre l’arribada de la política a Diàlegs.

-Perquè aquest nou gir cap a la política?

Vaig veure la necessitat perquè mai ens preocupen en pensar que darrere d’eixa faceta que tenen com a polítics també són persones com nosaltres, i mereixen un espai on de forma més relaxada ens conten com són ells més enllà dels titulars de la premsa groga per a provocar les exclusives, son persones com tu i com jo amb sentiments i amb necessitat de provocar errors per saber-los rectificar.

Com va sorgir la idea de tractar la política al canal?

Perquè a l’igual que ho he fet en altres àmbits com la música, literatura…. Pense que és necessari dialogar d’aquesta forma amb les persones que ens representen, coneixer’ls més a fons és necessari i primordial i més en els temps tan convulsos que corren.

-Ultimament la societat esta cansada de la política, creus que d’aquesta manera Diàlegs pot ajudar a reconnectar la gent amb la política d’una manera més personal?

Jo crec que si, el fet d’estar en un ambient més informal, fa que es relaxen tot més i puguen estar més a gust a l’hora de contestar, un fet que ajuda a que puguem veure’ls en un ambient diferent al que ens tenen acostumats i també a coneixer’ls mes enllà de la seua faceta política.

-Algún polític/a que voldries portar a Diàlegs? Algún a qui no voldries entrevistar?

M’agradaria que Ximo Puig i Mònica Oltra s’animaren a l’igual que Joan Ribó, pero no sé si Ho tindré més complicat. Podem intentar-ho no?

I tinc claríssim que polítics /polítiques de VOX no m’agradaria la veritat, tot allò que defensen m’ofenen com a dona que sóc i com a defensora dels drets humans necessaris.

-Ens pots dir a qui podrem veure pròximament a Diàlegs?

Pròximament i per tancar un bon any de diàlegs tindrem a Vicent Torrent d’Al Tall, una entrevista molt especial i que en exclusiva ja us avance que compartiré moment junt amb la grandíssima Amalia Garrigós. Les dos serem les encarregades de fer-li l’entrevista en un espai molt bonic. I també a un dels grups del panorama musical actual que recentment han tret un nou disc.

Pròximament i per tancar un bon any de diàlegs tindrem a Vicent Torrent d’Al Tall.

Contestades totes les preguntes i ja, sense cap dubte sobre aquesta nova etapa de Diàlegs, vos deixem ací els quatre vídeos que pel moment hi ha al canal de Diàlegs. A què esperes per veure’ls? Igual et responen una pregunta que sempre li has volgut fer a algún d’aquests polítics.

Capítol 45. ? Diàlegs amb Joan Baldoví.

Capítol 47. ? Diàlegs amb Josep Nadal.

Capítol 53. ? Diàlegs amb Manolo Mata.

Capítol 54. ? Diàlegs amb Vicent Marzà.

 

Top