La presentació del nou web de la revista Valentúbers: una trobada plena d’emocions!

La presentació del web de la revista Valentúbers ha tingut lloc el dia 30 de setembre entre les 18 i les 20 hores al Centre Cultural Octubre de València. Un web portat a terme per Plataforma per la Llengua del País Valencià i dissenyat per l’estudi Grafema, amb la col·laboració d’ACICOM.

A la presentació han participat persones relacionades amb la creació del web com Manel Carceller, de Plataforma per la Llengua, Carles López, comunicador o Rosella Espinós, periodista i creadora de la revista i Sergi Moyano, redactor de la revista.

Després de les seues intervencions, en les que s’ha destacat la importància de crear una revista de YouTube en valencià i de lluitar perquè el valencià no es queda enrere i tinga un espai dins dels nous formats comunicatius, ha tingut lloc un piscolabis fins les 20h, quan ha finalitzat l’esdeveniment.

A l’acte han acudit periodistes com Amàlia Garrigós, persones interessades en el projecte i un bon grapat de valentúbers com el canal Patapum Pampam, Emma Tomàs de Diàlegs, Frank Surimi, Sénia (Els llibres de Sénia), Per no frenar, Parlem d’Economia o Marta Meneu-Borja (La Prestatgeria de Marta).

A més, samarretes, enganxines i separadors de llibres han arrodonit una gran trobada que ha suposat un gran èxit, tant pel nombre d’assistents com per l’ambient i el ritme de l’acte. L’equip de la revista Valentúbers ja es troba preparant nous projectes per tractar d’ampliar i fer créixer este novedós mitjà de comunicació.

Des de la revista volem donar les gràcies a totes aquelles persones que han vingut a l’acte, a Plataforma per la Llengua, especialment a Zahia Guidoum i a Manel Carceller per organitzar l’esdeveniment i posar la màgia a este web, i a Carles López d’ACICOM per creure en nosaltres. Tampoc no podem oblidar-nos dels mitjans de comunicació que ens ajudat a difondre’ns

Ací et deixem un xicotet àlbum de fotos!

Top