La Prestatgeria de Marta et porta recomanacions lectores per a la quarantena!

Rosella Espinós ( @rosella_espinos )

Marta Meneu et conta quins són els llibres que ha estat llegint durant el que portem de quarantena. Els llibres són una de les grans opcions per passar l’estona i viatjar sense eixir de casa. La primera recomanació de la booktuber és Hiroshima que, assegura “no és un assaig sinó un reportatge periodístic”. De la mà de John Hersey, sabràs què és el què passar al 1945 amb les bombes que desolaren la població. Com? T’interessa el tema? O… no saps què és? Marta t’ho conta en el seu nou vídeo!

A més, altre llibre que ha llegit la valentuber és “La crida del bosc” de Jack London. Una novel·la sobre l’amistat i la valentia que t’endinsarà en un món ple de natura. Altres obres que podràs trobar en el vídeo són: “El teu gust” d’Isabel-Clara Simó, No sabràs el teu nom, de Vicent Usó o “Iaios, piranyes i altres històries”, d’Isabel Bonilla. D’esta manera, podràs descobrir moltes lectures que, de segur, faran que el temps passe més de pressa per a tu!

Però, la valentuber, també ha fet moltes altres coses com fer esport! I tu, què estàs fent? Quins llibres estàs llegint? Conta-li-ho en un comentari a Marta! Ací et deixem el vídeo:

? Correu electrònic | laprestatgeriademarta@gmail.com

Top