La ruta dels esmorzars: de “España Directo” a Pepiu de Castellar, Sénia Mulayali o Joe Burgerchallenge

@rosella_espinos

L’equip de la Ruta dels Esmorzars està que li ix fum per les orelles! No paren quets ni un sol segon! A nosaltres, des de la revista Valentubers, ens encanta vore’ls  triomfar, perquè és, sense dubte, el que estan fent.

Després d’entrevistar el gran Pepiu de Castellar, van seguir amb Joe #BurgerChallenge, un gran youtuber encarregat de fer reptes de menjar impossibles al seu canal. Amb Pepiu ens vam riure moltíssim però és que, a més, amb Joe vam flipar molt: estem acostumats a vore’l menjant quantitats gegants de menjar! En definitva, dos vídeos més que recomanables que et deixem per ací mateix:

 

Però… agafeu-vos a la cadira! Encara hi ha més! La Ruta dels Esmorzars va eixir a “España Directo”, programa a nivell nacional de Televisió Espanyola i nosaltres no s’ho podíem perdre.

“El mateix cap de El Pastoret ens ha demanat que anàrem al seu restaurant, El Pastoret de Nàquera, que anava a anar España Directo i que estaria bé que anàrem i contàrem un poc de què tracta el nostre canal, què és el que fem… i ací estem, súper contents!”, ens ha afirmat Pelayo, un dels integrats del grup.

Si més no, sabem d’alguns “secrets” que tenen preparats entre mans estos grans artistes i amants dels bons esmorzars. Des de la revista Valentubers estarem molt atents a vore amb què ens sorprenen… com el de Sènia Mulayali que esperem amb moltíssimes ganes!!

Top