La ruta dels esmorzars o el nou i revolucionari projecte valentuber!

“La ruta dels esmorzars”, si estàs al dia amb el món Valentuber de segur que has escoltat parlat d’este nou canal. Sí, ho estàs entenent bé… es tracta d’anar d’esmorzar però no sols això sinó que també s’unix el format entrevista. I és que, mentre els tres joves que formen este equipàs esmorzen, aprofiten per entrevistar a algun personatge conegut.

Al cap i a la fi… qui no contaria els seus més íntims secrets mentre es fa un bon esmorzar?

Va sorgir este mateix any, cap al mes de Gener. La colla d’amics que quedaven per a esmorzar van acordar quedar cada dissabte i pujar-ho a les xarxes socials: fotos dels esmorzars, explicacions dels entrepans, etc. Un d’ells és Pelai qui, podem dir, que és una espècie de “manager” del grup. Ell va tindre la idea d’afegir, mentre esmorzaven, entrevistes i pujar-ho a un canal de Youtube.

Pelai ens ha contat que  “entrevistem a persones, ens és indiferent la ideologia de la persona, el que volem és unir. En la societat en la que vivim ja ens separen prou coses, volem que este projecte ajude a unir a través d’un bon esmorzar”.

“Hem començat un challenge: cada persona que entrevistem ha de fer un repte a una altra”, ens explica Pelai. Un tret molt interessant ja que mai no saps a qui pot tocar-li. Per això, heu d’estar molt pendents de a qui repta cada persona, perquè serà qui protagonitze el següent vídeo.

D’esta manera, trobareu, cada dos setmanes, una entrevista al canal, junt amb altres continguts. A més, a Instagram també estan molt actius! No dubtes en seguir-lo també en esta xarxa social (i la resta). Estos xics tenen molt a dir!

Top