La segona entrega dels #DiàlegsConfinats d’Emma Tomàs amb Làuder: artista i “music lover”

Rosella Espinós (@rosella_espinos)

Emma Tomàs torna amb una nova entrega dels seus Diàlegs, ara Diàlegs Confinats, on parla amb Làuder! Una jove artista. Emma assegura que és “una artista del cap als peus, com bé diu ella una “music lover”. És cantant, productora, tècnica de so, dj… I, també, compta amb altres facetes professionals que desconeguem”.

“Tant de bo fora en persona però hem de sobreviure així”, li confessa Emma. I és que, com ja vos vam contar, Diàlegs ha hagut de canviar el seu format habitual i “sobreviure” per poder continuar oferint el millor d’este equipàs també durant la quarantena. I, a més, Làuder assegura que “els límits estan un poc difuminats”, afirma l’artista.

“Tant de bo fora en persona però hem de sobreviure així!”, confessa Emma.

Però, a banda de parlar del tema que sí o sí havia d’eixir (el confinament), el feminisme i la lluita pels drets de les dones ixen al tauler. Emma dona l’enhorabona a Làuder pel seu “Empoderades” un peça musical que et deixarà bocabadat/a. “Vull arribar a la generació de ma mare, i a totes les puga”, ens explica Làuder.

“Vull arribar a la generació de ma mare, i a totes les puga”, explica Làuder.

Ser tècnica no és una feina fàcil, sobretot sent dona. Per això, també compartixen idees i experiències que Làuder ha viscut en la seus feina “ja em ric”, diu, amb sinceritat. Ha viscut diverses situacions que ha preferit prendre-les amb humor.  A més, va estudiar psicologia i  es va especialitzar en addiccions, però també volia ser artista fallera! Jo de tu no m’ho pensava i feia clic ja i per mirar el vídeo, descobrix a Làuder amb esta entrevista d’Emma Tomàs amb Diàlegs Confinats!

No t’oblides de seguir Diàlegs en les seues xarxes socials que et deixem més avall!

Càmeres Diàlegs:

Filmics (Natàlia Medina i Enrique Ferrer)
Jojajito Media (José Javier Jiménez)

Xarxes:

 

Top