L’humorista Carol Tomás al nou “T’arrime!” de Pepiu

Sergi Pau (@sergipau99)

El Titi, les arrugues, el famós satisfyer i fins i tot “el Grindr” son temes de conversació al nou ”T’arrime!” del canal de Pepiu. En aquesta ocasió la convidada ha sigut l’humorista valenciana Carol Tomás amb qui ha parlat de coses molt profundes, dels límits de l’humor, han cantat temes, o com diuen ells, himnes, com “A quién le importa” d’Alaska, “Mamma Mia” d’ABBA o “Quina Calitja” de la Gossa Sorda però sobretot ens ha fet conèixer, com mai sabíem abans, qui és Carol Tomás.

Com bé diu Pepiu de Castellar, «“T’arrime!?” no és un programa d’entrevistes, encara que es pregunten coses, i tampoc podem dir que siga un programa de cantar perquè depèn del dia i del convidat. Potser és més una excusa per ajuntar-se i divagar, contar-nos coses que no sabem l’un de l’altra i compartir la intimitat que dóna anar a soles en algú dins d’un cotxe escoltant musiqueta del comboi».

A aquest vídeo trobarás temes molt interessants com els “problemes” que han tingut les i els monologuistes valencians per fer humor en la seua llengua, el valencià, fet que des de la revista Valentúbers rebutgem completament. A què esperes per veure aquest vídeo que a més de aprendre sobre nous temes coneixeràs una de les millors monologuistes, còmica, guionista, percussionista, artista i dona del panorama valencià actual.

Top