Miguel Tejedor: el nou valentuber expert en psicoteràpia

Rosella Espinós (@rosella_espinos)

Miguel Tejedor és psicòleg sanitari! És d’Algemesí i el seu centre propi, Psicoteràpia Algemesí, també es troba allà. És un plaer tindre’l ara també en Valentubers! Amant de la nostra llengua, Miguel ha creat un canal de YouTube on mostra a la resta de la gent tot el que fa. Està a YouTube des del 2006 amb vídeos d’animals, etc. Però va deixar de donar-li ús. Ha sigut este any

Ha rebut el Premi per l’Ús i la Dignificació del Valencià, per part del municipi d’Algemesí, lloant la seua tasca de defensor de la nostra llengua tenint els rètols del seu centre, les factures… tot, en valencià. “Que em coneguera el poble per este motiu em va donar un orgull molt gran”, ens explica a la revista Valentubers. “Anima’t per la meua dona, filòloga catalana, i perquè a mi m’agradara fer-ho tot en la meua llengua perquè és com més còmode em sent, vaig iniciar Instagram, el web i, fa poc, YouTube, tot en valencià”, ens conta.

Guanyador del Premi per l’Ús i la Dignificació del Valencià del municipi d’Algemesí.

Al seu canal pots trobar diferents continguts sobre psicoteràpia que t’encantaran. T’obriran la ment cap a noves idees com és altre punt de vista del sentiment de culpa. “La culpa és en moltes ocasions enemiga de la llibertat. Et convide a veure el vídeo complet per aprendre un poc més sobre este sentiment. Si t’agradaria que en propers vídeos parlara sobre algun tema concret no dubtes en dir-m’ho”, escriu a la descripció del vídeo que ací et deixem:

“Soc més de la part psicoanalítica i intente que el meu contingut vaja més per ací. Així, intente transmetre en els meus vídeos contingut que a la gent li puga interessar, d’un manera divertida. M’agradaria continuar, a més, m’agrada molt la plataforma YouTube i Valentubers, m’anima moltíssim”, ens afirma.

Podem estar sense fer res?

En el següent vídeo, entendràs si és possible estar sense fer res. Un contingut ideal per a estos dies de confinament. De vegades, ens preguntem si és normal estar sense “fer res”, realment estem fent alguna cosa? No? Miguel t’ho explica tot, fes clic:

No t’oblides de seguirlo en les seues xarxes socials i, sobretot, subscriu-te al seu canal! Prompte coneixeràs més novetats sobre este nou canal del món valentúber que arriba per portar-te la psicoteràpia, en valencià, a casa!

Facebook: @psicoterapiaalgemesi

Instagram: @miqueltejedor

Corrreu: g-psicoleg@hotmail.com

Top