Miss Tagless sorprén amb una cover de Bad Guy!

Rosella Espinós ( rosella_espinos )

Miss Tagless mai no deixa de sorprendre’ns! Quan pensàvem que ja ho havíem vist tot d’ella… què? Això no passarà! Ens ho demostra, una vegada més, amb una súper actuació de la mateixa Sílvia interpretant, cantant i ballant una cançó de la jove i guanyadora de cinc grammys este 2020, Billi Eilish, de qui reconeix que és fan acèrrima: Bad Guy.

Potser ja havies escoltada esta famosa cançó però, de segur, que està versió t’encisarà. Per començar, el seu títol és: MENJA-ME-LA i, entre les seues lletres trobem “la cosa es posa seriosa, del fem no queda ni una bossa”, o també “penya que en casa no queda quieta, quinze dies ara en són trenta”.

I tot plegat, amb la innigualable dramatúrgia de Miss Tagless. Jo no m’ho perdria, faria clic ara mateix! Deixa-li algun comentari i, sobretot, subscriu-te al seu canal. Un canal, com bé saps, molt popular en el YouTube en valencià i ple de novetats, que abans tindràs a l’aixeta, plataforma que Sílvia utilitza i que et servirà per poder tindre el seu contingut abans que ningú, i de la que et vam parlar ací ! Anima’t, unix-te als/les trastos i, de segur, no et penediràs!

No t’oblides de seguir-la també a les xarxes!

? www.instagram.com/MissTagless

? www.facebook.com/MissTagless

? www.twitter.com/MissTagless

? misstagless@gmail.com

? www.21buttons.com/misstagless

Top