Nina i Sergi Moyano, el millor dúo de “Cantant a YouTube”

Sergi Pau (@sergipau99)

Tranquils, que de moment cap dels nostres valentúbers, ni el nostre redactor Sergi Moyano, ha donat el pas a presentar-se a cap programa musical. Ni La Voz, ni Got Talent, ni Family Duo han sigut els afortunats, de moment.

La veritat es que ja fa un temps que Nina va decidir donar-li un gir al seu canal per dedicar-se al tema musical, les covers i omplir més YouTube de música i covers en valencià. El que vos sorprendrà d’aquest nou vídeo del canal de Nina és que un servidor, el nostre redactor Sergi Moyano, ha donat el pas d’estar a YouTube, tot i que siga per solament una col·laboració. I es que per a ser la primera vegada de Moyano a YouTube, ha començat magníficament, i fins i tot, crec que li ha agafat “gustet” a allò de tindre un canal propi, i sinó, sols heu de veure el principi del vídeo. Ah i Nina, ves amb compte que el Sergi…aquest una col·laboració més i quan tornes ja t’ha canviat fins el nom del canal!

El vídeo que et portem hui “Reptes musicals amb Sergi Moyano” t’agradarà tant que no podràs veure’l sols una vegada. Juga i endevina totes les cançons amb les quals els nostres dos artistes juguen, canten i fins i tot, ballen. El primer repte tracta d’acabar la lletra de les cançons i el segon és un dels jocs del programa d’À Punt, Cantant al Cotxe, i tracta de trobar els errors que hi ha a la lletra canviada d’una cançò. Aconseguiràs guanyar? Qui creus que s’emportarà a corona? Serà Sergi? Serà Nina? Per saber-ho hauràs de veure el vídeo, a què esperes?

Top