No Vaig a la Mascletà: el primer videoclip d’Aitor de Llet i vi!

@rosella_espinos

Sí, ho has legit bé. Aitor ha fet un VIDEOCLIP! Es diu “No vaig a la mascletà” És d’allò més divertit! Ací et deixem l’enllaç i la lletra:

“Arriba ja el virus no és un dia normal m’he enterat per la tele que no puc ixir ja No acabe la jornada m’en tinc que anar ja m’en torne cap a casa per a tancarme allà Està la Tele5 “enxufa” a casa jo li dic a ma mare si aixó ho apaga ja ella es queda sorpresa perquè ja està anunciat i jo pregunte perque, que ha passat No vaig a la mascletà Per un virus important No vaig a la mascletà Ni les falles han plantat No vaig a la mascletà Per un virus important No vaig a la mascletà Ni les falles han plantat Parem al Mercadona a per algo d’arròs no queda una merda estan tots ben bojos baixem al pis de baix Cassalla si que hi ha M’en vaig al bar de Toni però està tancat La policia em pilla i em diu así que fas? jo li dic que el gamba perquè no hi ha res el COVID este tio me l’ha liat company I la noticia cansa perquè es que jo No vaig a la mascletà Per un virus important No vaig a la mascletà Ni les falles han plantat No vaig a la mascletà Per un virus important No vaig a la mascletà Ni les falles han plantat! ”

 

Top