Els origens del Hip Hop valencià amb Alfons “el Blüe”

Sergi Pau (@sergipau99)

?Coneixeu els orígens del Hip Hop valencià?

Tant si ho sabeu com si no, aquesta vegada vos portem un vídeo molt interessant i és que com diu la dita, “al llit no aniràs sense aprendre una cosa més”. En aquesta ocasió, Alfons “el Blüe” (@alfonselblue) ens porta una classe magistral sobre els inicis i els sorgiments del Hip Hop valencià.

Seguint aquesta sèrie de vídeos del TALLER DE RAP?, aquest episodi, el número 5 tracta de descobrir i mostrar la realitat del rap en valencià. Perquè si, efectivament hi ha rap en valencià, però malgrat tot, encara es troba un poc invisibilitzat, i el nostre raper preferit, Alfons, del grup Malparlat, farà el que siga per traure-li tota la brillantor a aquesta joia que tenim i que malauradament, encara no la valorem prou.

Segur que coneixes a Nach, Arcano o Kase-O, però coneixes a Meser, Rapsodes o Malcriat? En aquest vídeo els coneixeràs i sabràs apreciar la seua importància.

No obstant això, ja són cinc els capítols d’aquest taller de rap que ens regala cada setmana Alfons, però, què ens depararà pròximament?

Possiblement en un futur entre més en matèria parlant de segells, revistes, tendes de roba i associacions en detall, però he cregut oportú centrar-me només en grups referents i ser el més breu i concís possible. Alfons “el Blüe”

Per acabar amb el post de hui, et proposem un joc? . Sabries contestar aquesta pregunta?

?De quan data la primera cançó de Hip Hop valenciana?

a) 1975

b) 1980

c) 1989

Vols saber si has encertat o has fallat? Ací tens la resposta??

Top