Paper i Píxels torna amb “Los músculos de la sonrisa”

Moltes persones estàvem esperant la tornada de Paper i Píxels, el canal d’Amaia Crespo. Per fi tenim un nou i meravellós vídeo sobre “paper”! En este cas, la valentuber ens trasllada al món de Belén Hueso amb “Los músculos de la sonrisa”. Un títol molt interessant i original, no penseu?

En este vídeo trobarem “Llibres com este el que fan és visibilitzar el patiment d’una persona. Si no visibilitzes una diferència no buscaràs solucions i seràs part del problema”, afirma Amaia al vídeo. I és que, este llibre tracta sobre la diversitat funcional i les diferències que viuen les persones que la tenen.

A més, ens conta com este llibre li ha fet reflexionar totalment a ella mateixa “no heu de llegir el llibre pensant que Belén és una heroïna. Belén i la resta de persones que tenen malalties rares no ens han de resultar heroïnes sinó… què podem fer per ajudar? Una de les coses bàsiques és visibilitzar”, així ens ho explica la booktuber. Una reflexió ben encertada que sols descobriràs si veus el vídeo:

Top