Ploga o faça sol, El Zequi des del terrat de casa

Sergi Pau (@sergipau99)

El confinament en el qual ens trobem immersos infinites han sigut les iniciatives culturals i més encara si parlem d’aquelles vía internet i xarxes socials. D’aquesta manera, el web de Valentúbers ja fa més d’un més que tira fum de tanta feina que estan fent tots ells, ja que tant els valentúbers en sí com els mateixos redactors de la revista tenim un compromís amb la societat valenciana, la d’oferir i difondre tota aquella activitat cultural, d’entreteniment i de coneixement perquè arriben el nombre més gran possible a les vostres cases, per fer-vos aquest confinament més suportable.

D’aquesta manera, hui vos portem un nou canal dins la comunitat de Valentúbers, ell és Zequi Castellano (@ZequiCastellano), un gran mestre i periodista valencià que se suma i s’adhereix a aquestes iniciatives culturals per ser un valentúber més.

En el seu canal podreu descobrir infinits assumptes que ell mateix comparteix diàriament a més d’oferir-vos la seua visió al respecte. De segur que apreneu molt de la mà d’aquest gran professional.

?Arran del confinament vaig veure que necessitàvem eixir d’alguna manera per explicar que estava passant des d’una perspectiva la més crítica i la més positiva possible. Zequi Castellano

No obstant això, la peculiaritat d’aquest canal tan meravellós és que tots els vídeos de Zequi tenen com a espai, el terrat del seu edifici. Però, i això per què? Nosaltres hem conversat amb ell i açò és el que ell ens ha dit.

?El primer dia se’m va ocórrer pujar al terrat i va ser convençut de les opinions de molts amics i coneguts que em deien que “podria ser molt interessant” i des d’aleshores que he continuat fent aquest pensament d’un minut des del terrat de casa. Zequi Castellano

Ah, i per si pensàveu que açò és sols una idea pilot de Zequi sols durant el confinament, ell ja ens ha anunciat que continuarà fent-ho fins i tot quan acabe aquest confinament, “per compartir amb tothom com tanque el dia des de la perspectiva social, política, econòmica, cívica, de xarxes, etc.”

?Continuaré fent-ho cada dia de cada any de cada lustre. Zequi Castellano

Nosaltres ja estem ací, des del terrat, esperant les noves opinions i sensacions de hui del gran Zequi, i tu, te’n puges?

Ací et deixem un dels seus vídeos, més que interessant??

 

Top