Posa’t #AlDia amb els T’arrime de Pepiu de Castellar!

@rosella_espinos

Pepiu de Castellar té un fabulós canal de YouTube que no et deixarà indiferent (com tot el que fa l’humorista valencià, per descomptat). Com ja t’hem contat en altres publicacions de la revista, Pepiu té un programa a YouTube títol del qual és T’arrime? Sí, efectivament, Pepiu arrima la gent a diferents llocs però, mentrestant, els realitza una entrevista i canta, com bé sabràs. El que no sabem si saps és si estàs al dia dels capítols.

Tranquil/a t’actualitzem de seguida!

Després de recórrer els carrers amb Jordi Company, director de De Banda a Banda (programa radiofònic d’À Punt), tal com et vam contar… fes clic ací per refrescar-te la memòria, va decidir “arrimar” a Pepa Cases! El mateix Pepiu explica el capítol en la descripció del vídeo:

“En el penúltim capítol de la temporada em trobe a Pepa Cases en mig d’un poble de l’interior de Castelló i se brinda ella, molt bonica, a indicar-me com arribar. Recordeu que jo volia anar a Artana? Mira, no sé com vàrem acabar en Onda. Per què? Ni idea… ella es así! Però que bonico tot i que bonica ella i quina energia i quina calor i quins carrers més estrets!! Pepa Cases és ballarina, mestra, cantant, monologuista, presentadora i tot allò que puga englobar l’epígraf d’hisenda de “Artistas y toreros”. Ara mateix està presentant la segona temporada del programa “Trau la llengua” en ‘À Punt’ en companyia de Xavi Castillo el qual, no ha volgut fer declaracions sobre ella. Ni de les fotos que es varen publicar fa uns dies on els podíem vore menjant-se una paella en dos llimes escorregudes per cap i que tant de rebombori va causar en les xarxes socials.”

 

Però, acabada “d’arrimar” Pepa Cases al seu destí, Pepiu entre en un terreny que, per a moltes persones, és el més “top” del món: la pilota valenciana. Al capdavadall, Pepiu entrevista a un pilotari… a Nacho El Pilotari! “Nacho Pilotari s’encabota en fer-me jugar una partida a pilota encara que jo, des del primer moment no ho veig. Quant em va dir “Preparat la bolsa” vaig entendre que volia que agafara un parell de bollicaos però no, se referia a esparadrapo, tesamoll, cartes, papes i olives. Jo que se!! I em va fer jugar… pot arribar a ser mooolt convincent! Nacho Pilotari és jugador professional de pilota valenciana guanyador per Dos vegades del Campionat Mundial de Pilota, Tres vegades guanyador del Campionat Europeu de pilota, Dos vegades guanyador de la Lliga Professional i 1r, 2n, 3r lloc en la Copa Diputació. I a este home que, en este palmarés seria per a parlar-li de vostè, va i resulta que damunt és de lo més salao’ i simpàtic. Llàstima que els 40 estan ahí… jajajaja si voleu saber per què ho dic, mireu el vídeo. Moltes gràcies per la teua complicitat, Nacho!”

 

No t’oblibles de subscriure’t i estar molt atent/a als nous vídeos de Pepiu! En quan passe esta quarantana, de segur, tornarà amb moltes novetats!

 

Top