Primera trobada de La Ruta dels Esmorzars amb un esmorzar conjunt!

@rosella_espinos

Ho has llegit bé: La Ruta dels Esmorzars està preparant una trobada amb 50 persones per a un esmorzar gegant el proper 1 de març!! I és que, estos xics no paren de sorprendre’ns. Amb esta nova iniciativa es consoliden com un canal valentuber potent i novedós que, a més, té una sèrie d’ingredients perfectes per a triomfar. Si pensem en un bon esmorzar pensem en este projecte, sense dubte. L’originalitat és el pa del dia que dona forma a l’entrepà, el pimentó verd i el llomello els ingredients imprescindibles que són estos joves que han portat a terme el canal i el “cremaet” final el comboi que creen, la colla, els bons moments… i és que tracten de fer partícips a totes aquelles persones que poden, tot per a rematar el nostre esmorzar!

Ens han afirmat a valentubers que “volem a tota la gent amant del bon menjar” i que “hi haurà sorpreses per als assitents! així com un menú especial dissenyat per a l’ocasió!” I tu… t’ho vas a perdre?

No esperes més i contacta amb ells per xarxes socials (fins el 25 de febrer), directament, per anar al gran esdeveniment de La Ruta dels Esmorzars, este súper esmorzar conjunt que ja ha completat les 35 de 50 places! Per què no t’animes i els coneixes en persona?

Ací et deixem un dels seus vídeo amb Vicent Marco!

 

Top