Proves de Certificació i COVID: suspeses o ajornades?

Sergi Pau (@sergipau99)

Tenies pensat presentar-te a les proves de certificació de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV), de l’Escola Oficial d’Idiomes o a les de CIEACOVA? Segur que ara amb la nova realitat que ens trobem davant del confinament i la quarantena per la COVID-19 tens mil i un dubtes sobre si es podran realitzar aquestes proves.

Et podràs presentar als exàmens? Ajornen les dates de les proves? Tornen els diners de les taxes?

Algun d’aquests dubtes segur que has tingut, a què sí? No et preocupes que hui et portem la solució definitiva a tota aquesta allau de dubtes i preguntes amb el canal “Per no Frenar”, de Salva Pérez (@salvaperezg). En el seu últim vídeo trobareu tota la informació que necessiteu respecte a totes les proves de coneixements del valencià i les últimes novetats.

? En aquest vídeo s’inclou tota la informació actualitzada a 7 de maig sobre les proves de certificació de JQCV, EOI i CIEACOVA i també s’adjunten fonts i enllaços per a mantindre’s actualitzades i actualitzats de totes les novetats. Salva Pérez

Ah! Però això no és tot. I és que el nostre professor particular de valencià ens porta fins i tot un llistat de fonts per recórrer i actualitzar aquestes dades respecte a les proves de certificació i la nova situació provocada per la pandèmia de la COVID-19 o coronavirus.

Vinga, a què esperes? Soluciona tots els dubtes davant aquesta situació incerta gràcies a l’ajuda de Salva Pérez i el seu canal “Per no Frenar”. Ací te’l deixem??

Top